Mer om Omega-3-tilskudd og harskning

Siden jeg nylig skrev om en rapport fra Vitenskapskomiteen for Mattrygghet om de helsemessige aspektene ved harskning av fiskeolje, tenkte jeg det var på sin plass å nevne denne saken fra forskning.no: Ufarlig fiskeolje i kosttilskudd.

Den handler om en studie utført ved Høgskolen i Oslo og Akersus om effekter av harskningsprodukter på markører for bl.a. hjerte- og karsykdom:

Du kan trygt ta den daglige dosen med tran. Harsk fiskeolje ser ikke ut til å være helseskadelig, viser den første studien som er gjennomført på mennesker.

Forfatter: Erik Arnesen

Public health nutritionist living in Oslo

1 thought on “Mer om Omega-3-tilskudd og harskning”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s