Om pannekaker og antioksidanter i «Ekko»

I serien «skamløs selvpromotering»: I dag var jeg en tur innom programmet «Ekko» på NRK P2, som hver fredag serverer «vaffel og vitenskap» på Blindern hvor eksperter innen ulike fag svarer på spørsmål fra lytterne. Det var en stor ære å  bli spurt, og mange interessante spørsmål og svare på. I dag rakk jeg å svare på to: Om hvorfor den første pannekaken ofte blir sittende fast i pannen når de stekes, og om man bør ta antioksidanttilskudd når man trener. Har du iTunes, kan du høre det her.

Det var en morsom opplevelse! Man får jo sjelden mulighet til å gi lange, detaljerte svar i slike programmer, men de som vil ha et mer utdypende svar på hva jeg mener om antioksidanter kan jo f.eks. lese det jeg har skrevet her: Overvurderte antioksidanter. 

Forfatter: Erik Arnesen

Public health nutritionist living in Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s