Sunn Skepsis i 2013

På årets siste dag er det verdt å ta et tilbakeblikk på hva som har skjedd på bloggen min i 2013. Ifølge WordPress.com ble den besøkt omtrent 60 000 ganger i løpet av året. En ubetydelig sum sammenliknet med mange andre blogger, men det er en trøst at dette tilsvarer rundt 44 fullsatte forestillinger i operaen i Oslo! 😉 Gjennomsnittlig antall besøk per dag har også økt litt siden 2012.

Blogginnlegget som hadde flest besøk på én dag, var Frukt og grønt er fortsatt næringsriktMye bortkastet forskning på frokost fikk flest besøk totalt.

Det er morsomt å se at innlegget Løk mot influensa? fra november 2011 fortsatt er blant de mest besøkte. «Løk mot influensa» og «Løk mot forkjølelse» er også blant de mest brukte søkeordene som leder folk til bloggen. Mange finner også fram til bloggen ved å søke på ordene «skepsis», «middelhavsdietten», og på navnet mitt.

Min egen bloggaktivitet har gått drastisk ned siden i sommer, noe som skyldes at jeg begynte i ny og spennende fulltidsjobb i august. Men jeg kommer fortsatt til å skrive sporadiske innlegg her. Å lese ny forskning utgjør fortsatt en stor del av tiden min. Kom gjerne med tips til saker du mener jeg bør skrive om!

Reklamer

Forfatter: Erik Arnesen

Public health nutritionist living in Oslo

2 kommentarer om “Sunn Skepsis i 2013”

  1. Om du kunne skrive/eksemplifisere noe om betydningen av kjenne til «vitenskapens vesen» (the nature of science) – spesielt den kritiske og evaluerendr dimensjonen nr det gjelder ernringspstander? Det br skrives uten trkke for hrdt p de som er i ferd med fortape seg i alternative forstillinger i s mte. Mange unge leser deg, og de trenger en ung skulemeister – snne som jeg hrer de ikke p, uansett. Godt Nyttr og lykke til videre med Livet!

    Sendt fra min iPhone

    Den 31. des. 2013 kl. 11:25 skrev «Sunn Skepsis» <comment-reply@wordpress.com>:

    Erik Arnesen posted: «P rets siste dag er det verdt ta et tilbakeblikk p hva som har skjedd p bloggen min i 2013. Iflge WordPress.com ble den beskt omtrent 60 000 ganger i lpet av ret. En ubetydelig sum sammenliknet med mange andre blogger, men det er en trst at det»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s